blocks_image
blocks_image
blocks_image
blocks_image
blocks_image
blocks_image
Via internet-nieuwsgroepen ontdekte ik dan de Traditionele Feng Shui: de authentieke, oorspronkelijke lering. Die heeft zich weliswaar in de loop van millennia ontwikkeld volgens verschillende stromingen of scholen, maar na aanvankelijke ontreddering omwille van de complexiteit van deze leer, had ik eindelijk toch het gevoel “thuis” te komen.
Na mislukte pogingen van de “School of Imperial Feng Shui” om in België een seminar te organiseren, kwam ik (in cyberspace) terecht bij
Joseph Yu. Via zijn website bestelde ik bij het Feng Shui Research Centre waar Joseph de oprichter en bezieler van is, de correspondentie-cursus (beginners-intermediair-gevorderden) en begon eindelijk systeem te ontdekken in dit complexe gegeven. Een seminarie gaan volgen bij Joseph Yu, die continu de hele wereld rondreist om zijn kennis en ervaring te delen, zag ik nog niet zitten.
En toen kwam ik bij Heluo terecht, in Rotterdam (destijds). Een 4-daags seminar over Xuan Kong Fei Xing Feng Shui (“Ruimte-Tijd Vliegende Sterren Feng Shui”) werd een echte oog-opener; een túrf van een cursusboek (meer dan 400 blz!) en Heluo’s enthousiasme, begeestering en ervaring zorgden ervoor dat het niet bij één keer bleef (ondertussen heb ik ook al het Nine Star Qi, en BaZhi seminarie bij Heluo gevolgd.
En op aanraden van Heluo, die gevormd en getraind is door Joseph Yu, ben ik dan toch bij de Meester zelf op seminarie gegaan. Yep, les volgen bij de Meester van de Meester..., dat is pas écht een ervaring...