Merc-progr

MERCURIUS
hét programma dat Ptolemaeus zich gewenst zou hebben...!Software voor de Traditionele Astroloog

Mercurius Full: 500,00€
NIEUWE Kerst-actie: vanaf 1/12/09 tot en met 31/12/09 20% korting bij aankoop van Mercurius Full:
u betaalt dan 400,00 ipv 500,00 Eu.

Omwille van software piracy, is een testversie niet meer beschikbaar. Ooit kan u hier wel een demo-filmpje downloaden dat u alle mogelijkheden laat zien, maar ondertussen kan u een afspraak maken om het programma in real time te zien werken te Antwerpen (cfr. contact-pagina voor de juiste coördinaten).
Zodra u besloten heeft de software aan te kopen,
vraagt u om een download link en nadat u via deze link, het bestand op uw computer hebt geďnstalleerd en opgestart, zend u ons per email uw naam en de activerings-code geproduceerd door Mercurius, om uw activeringsgegevens te bestellen. (Aankoop van het programma geeft elke gebruiker recht op 2 activeringscodes: bv 1 te gebruiken op uw bureau-computer, en 1 om te gebruiken op uw laptop. Hebt u meer licenties van doen, contacteer ons aub.)
Stort het verschuldigde bedrag op rekeningnr. 000-1630119-34, ten name van Herman Van Roey,
met vermelding "Mercurius"
Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, wordt uw activeringscode doorgezonden, zodat u over volledige functionaliteit beschikt.

Leden en studenten van Academia Astrologiae, van Academia de Estudios Astrologicos, John Frawley, Oscar Hofman, George van Zanten, Branka Stamenkovic, en Sue Ward, genieten van 10% korting op de aankoopprijs.Mercurius Light: 100,00€
Ja, de kostprijs ligt hoog voor het volledige programma, maar u beschikt hierin dan ook over ontzettend gebruiksgemak en rekenmogelijkheden die geen enkel ander programma biedt. Als u de traditionele astrologie pas ontdekt heeft, of enkel uurhoek-specificaties, + exacte berekeningen + zelf te kiezen bepaling/instelling van essentiële en accidentele waardigheden, efemeride, vaste sterren en arabische punten hoeft, kan u kiezen voor de getrimde "light" versie. (Op deze pagina kan u de verschillen inschatten tussen full- en light-versie!)

Geen korting op de light-versie voor studenten van vernoemde lesgevers, noch kerstaanbieding!


Windows Vista gebruikers: bij het installeren kan er soms een fout optreden. Een bepaalde folder is dan onvindbaar. Klik dan op de "browse"-knop en kies om het even welke tijdelijke folder/map. Hierna installeert Mercurius zich perfect.